Recent content by Jimbo Jambo

  1. Jimbo Jambo

    24 hour phone answering service

    Thanks for the heads up We have a couple of options to consider Answer.co.uk - PAYG message taking and pureJAM.co.uk which might be more suited to your requirements but doesn't have the PAYG aspect
  2. Jimbo Jambo

    Call Answering Service

    Hi there - Our www.answer.co.uk service does what you are looking for - plenty of testimonials available on the homepage plus also over at this link started recently - http://www.ukbusinessforums.co.uk/forums/showthread.php?t=242021&highlight=purejam
  3. Jimbo Jambo

    Answer.co.uk How Rude!

    Have we met out of interest? You seem to be making quite a judgement on me based on one comment
  4. Jimbo Jambo

    Answer.co.uk How Rude!

    The standard in this instance is if a client asks for calls from say yell to not be accepted we would put a special note on the screen for the operator to ask this company not to call again and we would abandon (not charge) for the call - we would also point the client in the direction of TPS to...
  5. Jimbo Jambo

    Answer.co.uk How Rude!

    The problem though is you are then asking the operator to make a decision what is a sales call - after Much research from our senior operators a while ago we decided that it would be too risky to go down this route as it isn't always so obvious. That said we can and often do put a note on the...
  6. Jimbo Jambo

    Answer.co.uk How Rude!

    Thanks Stef for the comments
  7. Jimbo Jambo

    Answer.co.uk How Rude!

    Spot on gain Mike - which is why my operator days at JAM ended back in 1995 - and have put in place vigorous quality control to ensure we handle all our client calls to the highest possible standard we can.
  8. Jimbo Jambo

    Answer.co.uk How Rude!

    Understood although the OP felt it necessary to try and tarnish our company name (based on my 2 seconds of madness to be fair) - I think it only right we defend our company name
  9. Jimbo Jambo

    Answer.co.uk How Rude!

    It was the message which was sent to the Admin user - still remains unread - not to worry Kris, have tried to resolve it for you now, offer remains there in future at any point.
  10. Jimbo Jambo

    Answer.co.uk How Rude!

    IHave just checked the customer service messages log and there was action taken to resolve this, and a final request which remains unread. I liked to think in the 8 months since we have learnt how to deal with certain issues so more than happy to address any previous issues if you wish.
  11. Jimbo Jambo

    Answer.co.uk How Rude!

    Interesting - we have a PAYG service in the US <removed by mod> and it is fascinating comparing the level of customer service expectation from both sides of the pond and how our American colleagues deal with customer service in the US. From my experience the Brits are less demanding
  12. Jimbo Jambo

    Answer.co.uk How Rude!

    the irony is our customer service for Answer.co.uk clients is really quick and most of the time very helpful - our average response time during the day can be measured in minutes - of course at times you come up against a no win situation and its something we mostly get right in how we deal...
  13. Jimbo Jambo

    Answer.co.uk How Rude!

    Correct - I was wrong in this instance no matter what I thought
  14. Jimbo Jambo

    Answer.co.uk How Rude!

    In another thread on here Kris I did try and reply to you - and there is still an unread customer service message we sent you trying to resolve the issue. If you want to log back in - happy to try and put situation right again for you
  15. Jimbo Jambo

    Answer.co.uk How Rude!

    Dear British Steve, As I tried to explain when I called you back up - I was wrong to say what I did at the end. I shouldn't have been wound up by your comments leading up to that moment so apologies for this. My frame of my mind in those five minutes was not right and I shouldn't have taken the...