Cant save gallery page?

Discussion in 'Wordpress Support' started by Davek0974, Jan 21, 2020.

  1. Davek0974

    Davek0974 UKBF Ace Free Member

    2,540 308
    I'm just trying to add some new images to my galley page but get this response when pressing "Update" ....

    Updating failed. Error message: The response is not a valid JSON response.

    No idea what its telling me or how to fix it - any suggestions?

    Update...
    It seems i can save normally on my test site but not on the live site - test site is a mirror of live site so no idea what is going on here :(
     
    Last edited: Jan 21, 2020
    Posted: Jan 21, 2020 By: Davek0974 Member since: Mar 7, 2008
    #1
  2. fisicx

    fisicx It's Major Clanger! Staff Member

    32,348 9,570
    Switch to the classic editor and see what happens.
     
    Posted: Jan 21, 2020 By: fisicx Member since: Sep 12, 2006
    #2
  3. Davek0974

    Davek0974 UKBF Ace Free Member

    2,540 308
    Hiya Fisicx, I was just reading that fix - is that a switch or a plugin called classic editor ??

    I cant see a switch anywhere.
     
    Posted: Jan 21, 2020 By: Davek0974 Member since: Mar 7, 2008
    #3
  4. Davek0974

    Davek0974 UKBF Ace Free Member

    2,540 308
    Seems the only way is a plugin.

    Got it working now but its made a mess out of my gallery page
     
    Posted: Jan 21, 2020 By: Davek0974 Member since: Mar 7, 2008
    #4
  5. fisicx

    fisicx It's Major Clanger! Staff Member

    32,348 9,570
    Upload the image to the media library. That should still work. Then add the image to the page using the block editor.
     
    Posted: Jan 21, 2020 By: fisicx Member since: Sep 12, 2006
    #5
  6. Davek0974

    Davek0974 UKBF Ace Free Member

    2,540 308
    Thanks
    I think i've got it now - the switch needs a plugin, that works.

    The gallery in text view was filled with extra code, presumably to enable blocks?
    I just went in and deleted it all so it looks like a standard gallery item and it worked.

    Other pages look ok, it seems its just galleries it didn't like, there was only one gallery, a big one but fixable :)
     
    Posted: Jan 21, 2020 By: Davek0974 Member since: Mar 7, 2008
    #6